kötelező kalkulátor
close

Ingyenes tanácsadás

Kérjük, küldje el az alábbi űrlap kitöltésével a kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségi adatait. Szívesen fogadjuk pár soros üzenetét arról, hogy milyen területen számít segítségünkre!

close

Panaszbejelentő űrlap

partnereink

Kockázati auditot követően ügyfeleink számára testre szabott kockázatkezelési konstrukciót dolgozunk ki. A biztosítani kívánt kockázatok elhelyezése a biztosítótársaságok versenyeztetését követően a legkedvezőbb megoldást nyújtó biztosítónál történik. Nemcsak a kiválasztást, de a folyamatos aktualizálást, ügyintézést és a kárrendezést is átvállaljuk ügyfeleink helyett.

aig

AIG Europe Limited Magyarországi Fióktelepe

www.aig.hu
groupama

Groupama Biztosító Zrt

Minden törekvésünket az ügyfeleink igényeinek való minél magasabb szintű megfelelés irányítja. Elérhetőségünket szimbolizáló zöld ajtónk mindig nyitva áll, hogy fogadjuk és tanácsokkal lássuk el ügyfeleinket.

www.groupama.hu
aegon

AEGON Magyarország Zrt.

Az Aegonnál közel 23 ezren segítünk több millió ügyfelünknek világszerte felelősséget vállalni pénzügyeikért.

www.aegon.hu
allianz

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Több mint 25 éves tapasztalattal a magyar piacon az Allianz Hungária rendelkezik azzal a tudással, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek a legjobb pénzügyi megoldásokat ajánljuk életük minden szakaszában. Modern és innovatív termékeinkkel kapcsolódunk életükhöz minden olyan pillanatban, amikor szükségük van ránk. Piacvezető pozíciónk bizonyítja ügyfeleink bizalmát és hosszú távú elkötelezettségét.

www.allianz.hu
astra

Astra Biztosító

Astra Biztosító, a biztonság új szimbóluma.

www.astrabiztosito.hu
cig pannónia

CIG Pannónia Biztosító Zrt.

Társaságunk egyedi termékkel, illetve azokra nyitottan, gyors döntésekkel igyekszik kiszolgálni a különböző társaságok, szervezetek eltérő biztosítási igényeit, törekedve arra, hogy minden ügyfelünknek optimális megoldást nyújtsunk biztosítással kezelhető kockázataikra.

www.cigpannonia.hu
generali

Generali Biztosító Zrt.

A Generali Biztosító Zrt. tisztában van a közössége életében játszott szerepével és az ezzel járó felelősséggel, amely előre tervez és tudja, miként alkalmazkodjon a folyamatosan változó körülményekhez. Úgy kívánjuk jó hírünket megerősíteni, hogy a vállalat neve egyet jelentsen a megbízhatósággal, ügyfeleinkkel kialakított kapcsolataink pedig hosszú távra szóljanak. Bármi történjen is, a vállalásainkat mindig teljesítenünk kell, hisz így tudunk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Küldetésünk, hogy testreszabott és elérhető biztosítási megoldásokat nyújtva az első számú választás legyünk mindenki számára.

www.generali.hu
genertel

Genertel Biztosító Zrt.

www.genertel.hu
hdi

HDI

A személyre szabott ipari biztosítások szakértője

www.hdi.hu
k&h

K&H Biztosító Zrt.

A K&H Biztosító az élet- és nem-életbiztosítások teljes palettájával áll lakossági és vállalkozói ügyfelei rendelkezésére.

http://www.kh.hu/
generali

Magyar Posta Biztosító Zrt.

Termékek kialakításakor az "EGYSZERŰ-KÖZELI-BIZTOS-KEDVEZŐ" filozófiát tartotta szem előtt a vállalat vezetése.

  • EGYSZERŰ: szolgáltatásaink az Ügyfelek számára könnyen érthetőek és áttekinthetőek
  • KÖZELI: az országos postai hálózaton keresztül minden termék Magyarország egész területén könnyen elérhető
  • BIZTOS: a tulajdonosok stabilitása és szilárd háttere olyan biztonságot nyújt a Társaságok működéséhez, amelyre minden ügyfél nyugodtan építhet
  • KEDVEZŐ: kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek

www.postabiztosito.hu
metlife

MetLife, Inc.

A MetLife, Inc. (NYSE: MET) leányvállalatain és tagvállalatain keresztül („MetLife”) a világ egyik legnagyobb életbiztosító társasága. Az 1868-ban alapított MetLife világszerte kínál életbiztosítási és életjáradék programokat, alkalmazotti juttatásokat valamint vagyonkezelői szolgáltatásokat. A mintegy 100 millió ügyfelet kiszolgáló MetLife közel 50 országban van jelen, és piacvezető szerepet tölt be Japán, Latin Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet országaiban.

www.metlife.hu
mkb

MKB Általános Biztosító Zrt.

www.mkbb.hu
generali

Mondial Assistance

mondial

www.mondial-assistance.hu
qbe

QBE Insurance (Europe) Limited Magyarországi Fióktelepe

www.qbeatlasz.hu
generali

Signal Biztosító

SIGNAL Biztosító Zrt. a német SIGNAL IDUNA leányvállalata, amely Európa 50 legnagyobb pénzügyi és biztosítási vállalatcsoportja közé tartozik. Két évtizedes fennállásunk alatt minőségi termékeinkkel és szolgáltatásainkkal vívtuk ki ügyfeleink bizalmát és elismerését. Társaságunk számos díjjal büszkélkedhet, például a TOP 10 Call Center versenyben elért Minősített Call Center díj három egymást követő évben. 2012-es sikerünk után, 2013-ban a biztosítas.hu által szervezett az Év Biztosítója internetes szavazáson a SIGNAL Biztosító az Év Szolgáltatója és az Év Kárrendezője kategóriákban második helyet szerezte meg.

www.signal.hu
generali

Union Biztosító Zrt.

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely nemcsak a magyar biztosítási piacon, de anyavállalatán, a Vienna Insurance Groupon belül is meghatározó szerepet tölt be eredményei révén. Széles élet- és nem-életbiztosítási palettájával az UNION megoldást kínál a változó élethelyzetekben felmerült igényekre, legyenek azok hosszú távú befektetési célok, váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés, magas színvonalú egészségügyi ellátás biztosítási hátterének kialakítása, féltve őrzött otthon, vagyontárgyak védelme, vagy vállalkozások, vállalatok és intézmények vagyon-, felelősség- és gépjármű-biztosítási igénye.

www.unionbiztosito.hu
uniqua

UNIQA Biztosító Zrt.

http://www.uniqa.hu/
uniqua

Vienna Life Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. |
Vienna Insurance Group

www.viennalife.hu/
generali

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. (korábbi nevén Wabard Biztosító Zrt.) 2008 óta jelen lévő magyar biztosító társaság, a biztosítási piac meghatározó szereplője. Tulajdonosa a Waberer’s fuvarozó társaság alapítója Waberer György. Portfóliójában gépjármű-biztosítások (KGFB, Casco), szállítmánybiztosítások (CMR, KÁF), valamint lakossági módozatok (utasbiztosítás, otthonbiztosítás) szerepelnek.

www.wabererbiztosito.hu