kötelező kalkulátor
close

Ingyenes tanácsadás

Kérjük, küldje el az alábbi űrlap kitöltésével a kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségi adatait. Szívesen fogadjuk pár soros üzenetét arról, hogy milyen területen számít segítségünkre!

close

Panaszbejelentő űrlap

partnereink

Kockázati auditot követően ügyfeleink számára testre szabott kockázatkezelési konstrukciót dolgozunk ki. A biztosítani kívánt kockázatok elhelyezése a biztosítótársaságok versenyeztetését követően a legkedvezőbb megoldást nyújtó biztosítónál történik. Nemcsak a kiválasztást, de a folyamatos aktualizálást, ügyintézést és a kárrendezést is átvállaljuk ügyfeleink helyett.

aig

A Colonnade biztosítóról röviden

A Colonnade Insurance S.A. Luxemburgban került bejegyzésre, Magyarországon, Bulgáriában, Csehországban, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában, illetve Ukrajnában rendelkezik irodákkal. Tulajdonosunk a Fairfax Financial Holdings. Cégünk 2014-ben QBE fióktelepek működésének átvételével lépett be a kelet-közép-európai direkt biztosítási piacra, majd 2016-ban az AIG fióktelepek operációinak átvételével növelte jelenlétét a régióban. Vállalati vagyon-, felelősség- és balesetbiztosításokkal, valamint lakossági biztosításokkal foglalkozunk.

www.colonnade.hu
groupama

Groupama Biztosító Zrt

Minden törekvésünket az ügyfeleink igényeinek való minél magasabb szintű megfelelés irányítja. Elérhetőségünket szimbolizáló zöld ajtónk mindig nyitva áll, hogy fogadjuk és tanácsokkal lássuk el ügyfeleinket.

www.groupama.hu
aegon

Alfa Vienna Insurance Group

Az Alfánál közel 23 ezren segítünk több millió ügyfelünknek világszerte felelősséget vállalni pénzügyeikért.

www.alfa.hu
allianz

Allianz Hungária Biztosító Zrt.

Több mint 25 éves tapasztalattal a magyar piacon az Allianz Hungária rendelkezik azzal a tudással, amely lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleinknek a legjobb pénzügyi megoldásokat ajánljuk életük minden szakaszában. Modern és innovatív termékeinkkel kapcsolódunk életükhöz minden olyan pillanatban, amikor szükségük van ránk. Piacvezető pozíciónk bizonyítja ügyfeleink bizalmát és hosszú távú elkötelezettségét.

www.allianz.hu
cig pannónia

CIG

A CIG Pannónia biztosítót 2007 végén ismert és elismert magyar közéleti és gazdasági személyiségek, illetve hazai biztosítási szakemberek alapították – csak néhányat említve: Dr. Járai Zsigmond, Horváth Béla, Dr. Bayer József, Dr. Nobilis Kristóf, Dr. Vizi E. Szilveszter, Dr. Martonyi János. A magyar piacra célzottan kifejlesztett termékeinknek, ügyfélbarát szolgáltatásainknak köszönhetően társaságunk mára nem csak a biztosítási piac stabil és meghatározó szereplője, hanem lendületes növekedést is maga mögött tudhat. 2017-ben felvásároltuk a bajor Versicherungskammer Bayern-től annak élet- és vagyonbiztosítóit, majd stratégiai együttműködésre léptünk az MKB Bankkal. Filozófiánk, hogy csak versenyképes termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, és csak azokon a piacokon, ahol kiváló minőséget tudunk garantálni ügyfeleinknek. Mindezt úgy, hogy a tulajdonosi szempontokat is messzemenően figyelembe vesszük.

www.cigpannonia.hu
generali

Generali Biztosító Zrt.

A Generali Biztosító Zrt. tisztában van a közössége életében játszott szerepével és az ezzel járó felelősséggel, amely előre tervez és tudja, miként alkalmazkodjon a folyamatosan változó körülményekhez. Úgy kívánjuk jó hírünket megerősíteni, hogy a vállalat neve egyet jelentsen a megbízhatósággal, ügyfeleinkkel kialakított kapcsolataink pedig hosszú távra szóljanak. Bármi történjen is, a vállalásainkat mindig teljesítenünk kell, hisz így tudunk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. Küldetésünk, hogy testreszabott és elérhető biztosítási megoldásokat nyújtva az első számú választás legyünk mindenki számára.

www.generali.hu
genertel

Genertel Biztosító Zrt.

www.genertel.hu
hdi

HDI

A személyre szabott ipari biztosítások szakértője

www.hdi.hu
k&h

K&H Biztosító Zrt.

A K&H Biztosító az élet- és nem-életbiztosítások teljes palettájával áll lakossági és vállalkozói ügyfelei rendelkezésére.

http://www.kh.hu/
generali

Magyar Posta Biztosító Zrt.

Termékek kialakításakor az "EGYSZERŰ-KÖZELI-BIZTOS-KEDVEZŐ" filozófiát tartotta szem előtt a vállalat vezetése.

  • EGYSZERŰ: szolgáltatásaink az Ügyfelek számára könnyen érthetőek és áttekinthetőek
  • KÖZELI: az országos postai hálózaton keresztül minden termék Magyarország egész területén könnyen elérhető
  • BIZTOS: a tulajdonosok stabilitása és szilárd háttere olyan biztonságot nyújt a Társaságok működéséhez, amelyre minden ügyfél nyugodtan építhet
  • KEDVEZŐ: kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek

www.postabiztosito.hu
metlife

MetLife, Inc.

A MetLife, Inc. (NYSE: MET) leányvállalatain és tagvállalatain keresztül („MetLife”) a világ egyik legnagyobb életbiztosító társasága. Az 1868-ban alapított MetLife világszerte kínál életbiztosítási és életjáradék programokat, alkalmazotti juttatásokat valamint vagyonkezelői szolgáltatásokat. A mintegy 100 millió ügyfelet kiszolgáló MetLife közel 50 országban van jelen, és piacvezető szerepet tölt be Japán, Latin Amerika, Ázsia, Európa és a Közel-Kelet országaiban.

www.metlife.hu
generali

Mondial Assistance

mondial

www.mondial-assistance.hu
generali

SIGNAL IDUNA

Társaságunkat 1993-ban alapította a SIGNAL IDUNA csoport. Az elmúlt több mint 20 év alatt, folyamatos növekedés és innováció mellett a SIGNAL kompozit biztosítóvá vált, teljes körű biztosítási védelmet nyújt ügyfelei számára. Díjbevétele alapján 2014-ben bekerült a 10 legnagyobb biztosító közé. Társaságunk tevékenységét már a kezdetektől kiterjesztette a lakosság minden rétegére. Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük: az élet-, baleset- és vagyonbiztosítások után 2006-ban elindítottuk gépjármű-biztosítási üzletágunkat is. Mára több mint 400 ezer vállalati és lakossági ügyfelünk bizalmát élvezzük, mely meghatározó eleme a magas szintű minőségi kiszolgálás és a személyes kapcsolat az ügyfél és a tanácsadó között. Ugyanakkor egyre inkább lehetőséget nyújtunk azok számára is, akik a modern technológiát igénybe véve online vagy telefonon szeretnék intézni ügyeiket, beleértve a szerződéskötést is. Célunk, hogy a Németországban az elmúlt 100 év alatt felépített SIGNAL imázst Magyarországon is tovább erősítsük. Mind a lakossági, mind a kis- és középvállalkozó ügyfeleink igényeihez igazított korszerű és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk kedvező díjakon és megbízható német minőségben.

www.signal.hu
Union

AZ UNION BIZTOSÍTÓ BEMUTATÁSA

Az UNION Biztosító a magyar biztosítási piac dinamikusan fejlődő cége, mely kompozit kínálata révén az ügyféligények széles palettáját képes kielégíteni, legyen szó akár magánszemélyekről, akár vállalatokról. 2018. március 31-én egyesült az UNION Biztosító, az ERSTE Biztosító és a Vienna Life Biztosító. Az új biztosító egy vállalatban egyesíti a három vállalat legfőbb értékeit. Az új UNION Biztosító 2018 áprilisától a teljes magyar biztosítási piac hatodik, míg az életbiztosítási szegmens negyedik legnagyobb szereplője.

www.union.hu
uniqua

UNIQA Biztosító Zrt.

http://www.uniqa.hu/
generali

Wáberer Hungária Biztosító Zrt.

A Wáberer Hungária Biztosító Zrt. (korábbi nevén Wabard Biztosító Zrt.) 2008 óta jelen lévő magyar biztosító társaság, a biztosítási piac meghatározó szereplője. Tulajdonosa a Waberer’s fuvarozó társaság alapítója Waberer György. Portfóliójában gépjármű-biztosítások (KGFB, Casco), szállítmánybiztosítások (CMR, KÁF), valamint lakossági módozatok (utasbiztosítás, otthonbiztosítás) szerepelnek.

www.wabererbiztosito.hu
generali

Agrár biztosító

Az Österrechische Hagelversicherung (ÖHV) 1946-ban, kizárólag mezőgazdasági biztosításokra specializált, immár 6 országban jelen lévő, gazdák által létrehozott osztrák biztosító. Az ÖHV 2013-ban megállapodott az Első Magyar Agrárbiztosítási Ügynökséggel (EMAÜ), hogy vezérügynökeként lássa el magyarországi képviseletét, amelynek köszönhetően 2014. január 1-től az Első Magyar Agrárbiztosítási Ügynökség biztosítási szolgáltatása – az ÖHV megbízható biztosítói hátterével – elérhető a magyar gazdák és mezőgazdasági vállalkozók számára. Bizakodásra adott okot, hogy már az indulás pillanatától több olyan hasznos újdonságot tudtunk kínálni, ami addig nem volt elérhető magyar piacon és amit persze továbbiak fognak követni. A sikeres indulásnak köszönhetően az ÖHV Agrár Biztosító néven létrehozta Magyarországi Fióktelepét, amely 2016. februárjában az EMAÜ tevékenységét folytatva kezdte meg tevékenységét.

www.agrarbiztosito.hu