kötelező kalkulátor
close

Ingyenes tanácsadás

Kérjük, küldje el az alábbi űrlap kitöltésével a kapcsolatfelvételhez szükséges elérhetőségi adatait. Szívesen fogadjuk pár soros üzenetét arról, hogy milyen területen számít segítségünkre!

close

Panaszbejelentő űrlap

Cikk

MIK A KOCKÁZATKEZELÉS LÉPÉSEI?

hitelfedezeti biztosítás utasbiztositás Kárrendezési tanácsadás Kockázatkezelési tanácsadás

A kockázatkezelés igen összetett, és komoly naprakészséget igénylő folyamat. E miatt szinte esélytelen, hogy egy cég minden területével foglalkozni tudjon. Szakértőink ebben tudnak önnek segíteni Audit, kockázati monitoring

Cégünk az Ön szándékával megegyezően, az Ön megbízásából feltérképezi a lehetséges kockázatokat, felméri a veszélynek kitett területeket (pl.: vagyoni, személyi, pénzügyi, felelősségi stb.). A feltárt kockázatokat, adatokat Önnel együtt elemezzük, tanácsot adunk a kockázatok kezelésére, csökkentésére vonatkozóan, majd segítünk a konkrét biztosítási igény megfogalmazásában.

• A kockázatok hatásainak minimalizálását szolgáló eszközök, lehetőségek

Azokra a feltárt kockázatokra, amelyek esetleges bekövetkezte esetén Ön nem akar, vagy nem tud saját forrást felhasználni, keresni kell egy partnert, aki térítésért részben vagy egészében átvállalja az esetleges veszteségeket. Tehát a szerződő, vagyis Ön a biztosítóra terheli kockázatát.

• Komplex kockázatkezelési megoldás kidolgozása, kockázatáthárítás • Biztosítási koncepció, konstrukció kidolgozása

A megfogalmazott biztosítási igény alapján, cégünk segít a biztosítási palettán fellelhető összes biztosítás közül a legkedvezőbbet kiválasztani, meglevő biztosítását átstrukturálni, optimalizálni akár egyedi ajánlatok kidolgozásán keresztül is. Így ügyfelünk ismételten pénzt takarít meg a legolcsóbb vagy ugyanannyi díjért magasabb színvonalú, bővebb szolgáltatást nyújtó biztosítás megkötésével.

• Versenyeztetés

A biztosítási konstrukció szerint összeállított, az optimális biztosítási fedezet elérése érdekében, biztosítók részére meghirdetett verseny, melynek célja a legjobb díj/fedezet/szolgáltatás arány elérése

• Dokumentálás

Kockázatkezelési koncepció aktualizálás, módosítás

• Ügyintézés

Az Ön megbízása alapján a szerződésünk teljes tartama alatt, minden a biztosításokkal kapcsolatos ügyintézési feladatot leveszünk az Ön válláról.

• Kárszerviz

A teljes kárszerviz tevékenységünk elsődleges célja a vállalat valamennyi (vagyontárgyak, gépjárműpark, felelősségi károk stb.) biztosítási eseményével kapcsolatosan az elérhető legmagasabb biztosítási szolgáltatás kifizettetése, a felmerülő adminisztrációs terhek, munkaidő kiesések és pénzügyi kinnlevőségek, terhek csökkentése, valamint egy komplex adatbázis létrehozása, mely alapjául szolgál egy belső kockázatkezelési rendszer kialakításához.

Ha érdeklik a megoldások, akkor keressen minket a kötelezettségektől mentes tanácsadásért!


vissza a nyitólapra